Mint cardigan og hue

image_print

SPONSORERET

Som du måske allerede har set, har jeg hæklet et babytæppe i det lækreste bløde garn fra Hobbii. Jeg havde fået sponseret 10 nøgler, men da tæppet ikke rigtig ville som jeg gerne ville og ikke kunne komme til at se ud som jeg havde planlagt inde i mit hoved😕, havde jeg 4 nøgler tilbage og de skulle jo bruges til noget fornuftigt.

Jeg lavede så dette lille lækre sæt med en cardigan og hue – og nu er der kun en lille bitte rest tilbage.

Jeg har lavet denne cardigan før i andre farver til et hold tvillinger, og jeg havde egentlig lovet mig selv at jeg aldrig ville lave den igen, da jeg ikke er vild med at strikke snoninger – men jeg er glad for jeg gjorde det alligevel for jeg synes den er virkelig sød.

Skulle du have fået lyst til selv at strikke denne skønne trøje finder du opskriften her😊. Det er en opskrift der også har været bragt i Familie Journal 38/2012.

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *