Babytæppe-mint-2

image_print

SPONSORERET

Nu kan jeg endelig vise jer mit færdige babytæppe👶🏻.

              

Det blev overhovedet ikke som de ideer jeg havde inde i hovedet. Det mønster jeg gerne ville have lavet hele vejen rundt i kanten og mellem figurerne kunne ikke lade sig gøre, da det var en blanding af stangmasker og fastmasker, og det kunne altså ikke forenes med mønstret på figurerne på selve tæppet, da de er lavet udelukkende i stangmasker – MEN alt ialt er jeg nu ganske godt tilfreds med resultatet.

Jeg startede med at brugenhæklenål nr. 5, men jeg syntes ikke mønstret blev tydelig nok, så jeg lavede det om og brugte nål nr. 4 i stedet for.

Billedet snyder rigtig meget i farven. Det er den yndigste mintgrønne farve og det er det blødeste garn jeg nogensinde har arbejdet med. Jeg har brugt 6 nøgler garn og tæppet måler ca 55 x 90 cm.

Garnet til tæppet har jeg fået sponsoreret af Hobbii😊.

image_print

3 Replies to “Babytæppe-mint-2”

    1. Hej Emma
      Jeg har desværre ingen “rigtig” opskrift på tæppet men kun en masse kruseduller på en hulens masse papirer. Hvis du er en lille smule øvet i at hækle kan du måske godt tælle dig frem til en opskrift ved at zoome på billedet. Tæppet er udelukkende lavet i luftmasker og stangmasker.
      Mange hilsener Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *