Sangterning

image_print

Sangterning

          

          

Så har jeg lige lavet en sangterning. Man kaster terningen (som indeholder en raslebox) og så synger man sangen om det dyr terningen viser.

Jeg har klippet et stykke ud af terningen for at få plads til en raslebox så terningen også kan være interessant for helt små børn. Når rasleboxen er placeret kommes det afklippede stykke tilbage på plads

          

På min terning er der en

 • elefant
 • abe
 • edderkop
 • mariehøne
 • bi
 • kattekilling

En fordel ved terningen frem for de meget populære sangkufferter kan være at det er tilfældigt hvilken sang der skal synges…..det kan naturligvis også være en ulempe, hvis man nu meget gerne vil synge Mariehønen Evigglad hele tiden😊.

Jeg har selv lavet opskriften, og hvis der er interesse for det, kan jeg måske godt finde på at renskrive den🤔.

Jeg har stadig en lang liste med dyr jeg gerne vil prøve at lave så måske kommer der en terning mere på et tidspunkt.

Det er ikke hver gang det er lykkedes at lave et dyr der ligner😂

Min første kattekilling kom faktisk til at ligne en gris med knurhår🙈

Man vælger selvfølgelig selv hvilken farve der skal være på kanterne.

     

image_print

23 Replies to “Sangterning”

  1. Hej Margit
   Ja, jeg har fået lavet opskrifterne til mine sangterninger, så man kan godt købe dem nu. Hvis du overfører 25 kr. på 28785716 og skriver din mailadresse til mig så sender jeg en pdf fil til dig.

    1. Det var så lidt. Håber du får glæde af den, og tak for handlen. Send gerne et billede af din færdige terning til min mail, så laver jeg en side herinde med jeres egne terninger.

    1. Hej Kirsten
     Det kan du helt sikkert. Er det den “almindelige” eller julesangterningen? De koster 25 kr pr. stk og hvis du overfører på mobilepay til 28785716 (Lisbeth Hansen) og skriver din mailadresse til mig så sender jeg den/dem som pdf fil til dig.
     Venlig hilsen Lisbeth

  1. Hej Zenia
   Jeg har sendt opskriften til dig som pdf fil. Håber du får glæde af den og tak for handlen. Send gerne et billede af din færdige terning til min mail, så laver jeg en side herinde med jeres egne terninger.

  1. Hej Connie
   Det kan du helt sikkert. Hvis du overfører 25 kr med MobilePay til 28785716 og lige skriver din mailadresse så sender jeg en PDF fil til dig med opskriften.

   Mange hilsener Lisbeth

  1. Hej Britt
   Det er helt sikkert muligt at købe opskrifterne til sangterningerne – både den med dyr og juleterningen. De koster 25 kr stykket og du kan betale på Mobile Pay (28785716) så sender jeg opskriften som PDF fil til dig. Skumterningerne indeni har jeg købt i Skumhuset som ligger i nærheden af hvor jeg bor – har dog også tidligere købt i Stof og Stil.

   Venlig hilsen Lisbeth

 1. Er det stadig muligt at købe en opskrift til sangterning ?
  Og hvor har du købt terning til indeni ?

 2. Hej Lisbeth
  Har sendt 25 kr og min mailadresse på MobilePay . Vil rigtig gerne købe opskrift på sangterning.
  På forhånd tak
  Pernille

  1. Hej Pernille
   Jeg har sendt opskriften til dig. God fornøjelse med projektet.
   Mange hilsener Lisbeth

 3. Hej.
  Vil gerne købe opskrift på Sangterning med dyr
  25,-kr? Mobilepay?
  Mvh. Jette Magni

  1. Hej Jette
   Jeg er glad for du gerne vil købe opskriften på min sangterning. Hvis du overfører 25 kr på mobilpay til 28785716 og skriver din mailadresse så sender jeg opskriften som PDF fil til dig.
   Venlig hilsen Lisbeth

  1. Hej Maria.

   Jeg er glad for, at du vil købe mine opskrifter. Hvis du overfører 50 kr. (25 kr. pr. opskrift) på 28 78 57 16 og skriver din mailadresse, så sender jeg opskrifterne som PDF-filer til din mail.

   Mange hilsner,

   Lisbeth.

  1. Hej Gitte
   Det er det helt sikkert. Hvis du overfører 50 kr til 28785716 og skriver din mailadresse så sender jeg dem begge to til dig i en Pdf fil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *