
Franskbrød
Her får du opskriften på et rigtigt lækkert franskbrød🍞, med græskarkerner.
Du kan selvfølgelig bare skifte græskarkernerne ud med f.eks. solsikkekerner.
2 stk.
- 600 g mel
- 90 g sigtemel
- 60 g havregryn
- 15 g salt
- 50 g gær
- 30 g solsikkeolie
- 15 g sirup
- 1/2 l kærnemælk
- 1 dl vand
- 100 g A-38
- 50 g græskarkerner
Rør det hele sammen på røremaskine i 10 min. ved lav hastighed og 10 min. ved middel hastighed.
Lad dejen hæve under plastic i en lille times tid.
Slå to brød, af hver ca 800 g. op og kom dem i forme. Pensl med æg og drys evt. med lidt græskarkerner.
Hæver ca. 1 time
Bages ved 180 gr. varmluft til brødene har en kernetemperatur på 92-94 grader. (Ca. 30-40 min.)