Denne barbecue dressing er helt fantastisk til at vende i en pulled pork steg. Når stegen har stået i ovnen på 100 grader i ca 12 timer hælder jeg dressingen over inden jeg “trækker” kødet fra hinanden. Jeg synes portionen passer til en steg på lige godt 2 kg.
Hvis der er meget fedt i panden ved stegen hælder jeg det meste fra inden jeg vender dressingen i.
Barbecue dressing
100 g ketchup (jeg bruger beauvais)
100 g farin
20 g hvidvinseddike (ca. 2. spsk.)
10 g soya (ca. 2 tsk.)
2 tsk. paprika
10 g Australian outback mustard ( jeg er sikker på, at almindelig sennep er lige så godt😊)
Rør det hele sammen om morgenen når du sætter stegen i ovnen og lad det stå ved stuetemperatur til du skal bruge det – så når sukkeret at opløse sig😊.
Published by Lisbeth
Tak fordi du kigger forbi her på min side som jeg har haft siden starten af 2018. Jeg hedder Lisbeth og jeg deler her en masse af det jeg får min fritid til at gå med. Jeg elsker at bage, både med og uden opskrift, og så laver jeg rigtig meget håndarbejde. Jeg strikker og hækler mest. Jeg finder en masse inspiration alle steder og laver mine egne opskrifter ud fra evt. billeder. Der kan sagtens være noget i mine opskrifter, der ligner noget du finder andre steder. Du får nogle af mine opskrifter gratis og du er selvfølgelig velkommen til at lave til eget forbrug, men det er ikke tilladt at sælge tingene uden min tilladelse. Når du viser billeder af det du har lavet ud fra mine opskrifter vil jeg blive rigtig glad, hvis du henviser til ,hvor du har fundet opskriften.
View all posts by Lisbeth
One Reply to “Barbecue dressing”