Whiskysovs smager rigtig godt til mange ting – her er den opskrift jeg altid bruger:
100 g smør
70 g tomatpuré
2 tsk. sukker
2 1/2 dl piskefløde
2 tsk. finthakket rosmarin ( tørret kan bruges)
2 spsk. whisky (måske lidt mere, hvis ingen skal køre hjem🙈)
salt/peber
(du behøver ikke tage den dyreste whisky der står i barskabet, den billigste er god nok😉)
Smelt smørret i en gryde, tilsæt tomatpuré, sukker og rosmarin og rør det sammen. Tilsæt whisky og kog sovsen op. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Lad sovsen blive varm.
Published by Lisbeth
Tak fordi du kigger forbi her på min side som jeg har haft siden starten af 2018. Jeg hedder Lisbeth og jeg deler her en masse af det jeg får min fritid til at gå med. Jeg elsker at bage, både med og uden opskrift, og så laver jeg rigtig meget håndarbejde. Jeg strikker og hækler mest. Jeg finder en masse inspiration alle steder og laver mine egne opskrifter ud fra evt. billeder. Der kan sagtens være noget i mine opskrifter, der ligner noget du finder andre steder. Du får nogle af mine opskrifter gratis og du er selvfølgelig velkommen til at lave til eget forbrug, men det er ikke tilladt at sælge tingene uden min tilladelse. Når du viser billeder af det du har lavet ud fra mine opskrifter vil jeg blive rigtig glad, hvis du henviser til ,hvor du har fundet opskriften.
View all posts by Lisbeth