Bagning, Opskrifter

Mini jordbærtærter

image_printPrint

Mit lille barnebarn blev døbt den 18 august 2019 og hun blev fejret med en stor havefest, hvor der var en masse lækkert mad og en masse hjemmebagte kager. Jeg havde lovet bl.a at lave små jordbærtærter. Det var et stort arbejde men jeg synes de blev ret søde.

Jeg har taget udgangspunkt i min opskrift på store jordbærtærter og så bare lavet en masse små i stedet for.

50 mini jordbærtærter.

     Jeg fandt et lille bæger som er 7 cm i diameter – det giver ca 50 mørdejsbunde.

     Mørdejsbundene placerede jeg i disse muffinsforme og kom en klat mazarinmasse ovenpå. Jeg fik en lille bitte smule mazarinmasse til overs men det bagte jeg bare ved siden af. Det er ikke så meget der bliver tilovers, at det kan betale sig at justere i opskriften – put evt bare en lille anelse mere i hver minitærte.

     Til kransekage kanten skal du lave ca 1 1/2 gange opskriften for at have nok. Jeg lavede dobbelt portion men så fik jeg også lige ca 30 stk petit fours til fryseren😊.

     Kom en lille bitte smule finthakket chokolade ned i hver kage mens de endnu er varme, så smelter chokoladen og du kan bare fordele den på den lille minibund.

Alt det her kan du sagtens lave i forvejen og evt. fryse med, så er det kun creme, jordbær og ribsgele der skal gøres klar på selve dagen (eller dagen før) 😊.

     Her står alle 50 kager klar til pynt.

     Så er de færdige kager klar til afgang.

     De er nu meget søde – sådan en lille hapser😉.

 

image_printPrint

About Lisbeth

Jeg hedder Lisbeth og jeg er mor til 3 skønne voksne 'børn'. Min Kreative Fritid er min side, hvor jeg deler nogle af de kreative ting, jeg laver i min fritid. Jeg elsker at bage både brød og kager - både med og uden opskrift. Jeg holder også meget af at lave håndarbejde - specielt hækling men også strikning.
View all posts by Lisbeth →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *