6 Replies to “Kaj og Andrea”

 1. Hej Lisbeth. Så længe du ikke tager penge for opskriften, er det ikke ulovligt at dele den. Og i stedet for at kalde dem for “Kaj og Andrea”, kan du kalde dem for “Kaj og Andrea-inspirerede figurer” eller blot hæklet papegøje og hæklet frø. Hvis du gør det, er der intet i vejen for at dele opskriften på de søde bamser her på din blog.
  Jeg håber, at du vælger at lægge opskrifterne op! Og ellers må du meget gerne sende dem til mig personligt. For de er da bare mega søde! 🙂
  Min mail er cecilieh99@gmail.com
  Jeg håber at høre fra dig!
  Hilsen Cecilie.

  1. Hej Cecilie
   Jeg er glad for du synes om Kaj og Andrea. Det er kun Kaj jeg har lavet opskriften på – men det ændrer ikke på, at jeg flere gange har været i kontakt med DR’s juridiske afdeling og de deler ikke helt din holdning med hensyn til rettigheder og ophavsret og jeg må ærligt indrømme at indtil der kan komme nogen og fortælle mig konkret hvilke paragraffer jeg skal forholde mig til – som gør det lovligt at dele – indtil da vil jeg ikke “ligge mig ud med” DR.
   Venlig hilsen Lisbeth

 2. Forsøger selv at lave en frø – men kæmper lidt med mundåbningen – synes ikke, at jeg kan få det til at blive rigtigt! Har du et godt råd til selve teknikken omkring hovede/mund?

  1. Jeg ved ikke om jeg har et godt tips men jeg Kom fyld i hovedet og derefter syede jeg ind gennem mundens masker og “trak” trådene ud på bagsiden af hovedet. Disse sting bliver dækket af frøens vest. Jeg håber dette svar kan hjælpe en lille smule.

   1. Tak skal du have! Men det er mere i forhold til selve mundåbningen i hovedet – jeg har svært ved at få den korrekte hovedform frem. Har forsøgt med en række luftmasker til åbningen – og så har jeg hæftet dem på hovedet med en kædemaske i den anden side – men det bliver ikke nær så flot som din – og “gabet” bliver alt for stort, synes jeg….

    1. Det lyder ellers som om du gør ligesom jeg har gjort. Har du prøvet st gøre hovedet færdigt og kommet fyld i. Inden fyldet kommes i og munden “formes” ind i hovedet ser det hele lidt underligt ud, men jeg tror du er på rette vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *