Hækling, Inspiration

Kaj og Andrea

image_printPrint

Jeg kan desværre ikke give jer opskrifterne på Kaj og Andrea, da DR (som ejer rettighederne) ikke vil have man deler opskrifterne – men et billede til inspiration, det må i gerne få.

image_printPrint

About Lisbeth

Jeg hedder Lisbeth og jeg er mor til 3 skønne voksne 'børn'. Min Kreative Fritid er min side, hvor jeg deler nogle af de kreative ting, jeg laver i min fritid. Jeg elsker at bage både brød og kager - både med og uden opskrift. Jeg holder også meget af at lave håndarbejde - specielt hækling men også strikning.
View all posts by Lisbeth →

2 thoughts on “Kaj og Andrea

 1. Hej Lisbeth. Så længe du ikke tager penge for opskriften, er det ikke ulovligt at dele den. Og i stedet for at kalde dem for “Kaj og Andrea”, kan du kalde dem for “Kaj og Andrea-inspirerede figurer” eller blot hæklet papegøje og hæklet frø. Hvis du gør det, er der intet i vejen for at dele opskriften på de søde bamser her på din blog.
  Jeg håber, at du vælger at lægge opskrifterne op! Og ellers må du meget gerne sende dem til mig personligt. For de er da bare mega søde! 🙂
  Min mail er cecilieh99@gmail.com
  Jeg håber at høre fra dig!
  Hilsen Cecilie.

  1. Hej Cecilie
   Jeg er glad for du synes om Kaj og Andrea. Det er kun Kaj jeg har lavet opskriften på – men det ændrer ikke på, at jeg flere gange har været i kontakt med DR’s juridiske afdeling og de deler ikke helt din holdning med hensyn til rettigheder og ophavsret og jeg må ærligt indrømme at indtil der kan komme nogen og fortælle mig konkret hvilke paragraffer jeg skal forholde mig til – som gør det lovligt at dele – indtil da vil jeg ikke “ligge mig ud med” DR.
   Venlig hilsen Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *