Flødebolleis

image_print

I går prøvede jeg at lave flødebolleis🤗.

Det har egentlig ikke noget som helst med flødeboller at gøre, udover at skallerne er Odenses flødebolleskaller.

Jeg lavede en is af

  • 1/2 l piskefløde
  • 1 ds kondenseret mælk
  • 100 g mørk hakket chokolade
  • 50 g hvid hakket chokolade

derudover brugte jeg

  • 12 Odense flødebolleskaller

Fløden piskes til en let skum, og den kondenserede mælk og chokoladen vendes i. Skallerne fyldes næsten op til kanten og der kommes et kirsebær ned i midten. På med bunden og så bare i fryseren😊.

Al ismassen blev ikke brugt til disse 12 skaller – jeg fik også en bøtte med is til fryseren.

      

Når dine flødebolleis er frosne kan du evt. pynte toppen med lidt smeltet chokolade og så drysse med kokosmel.

 

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *