Brombærroulade
Har du også nogle brombær der lige skal bruges er denne roulade altså virkelig et forsøg værd😊.
Roulade
- 2 store æg
- 125 g sukker
- 50 g kartoffelmel
- 50 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
Æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps. Mel, kartoffelmel og bagepulver blandes sammen og sigtes i æggesnapsen – vend forsigtigt rundt.
Spray et stykke bagepapir med sprayfedt eller smør det med lidt smør og hæld dejen ud herpå. Fordel dejen i hele bradepanden og sæt den i en 180 grader varm ovn og bag den i ca 5-6 min. til den er flot lysebrun. Vend den færdigbagte roulade ud på et sukkerdrysset bagepapir og rul den sammen til en roulade med det samme med bagepapiret i. Lad den ligge til den er helt kold.
Fyld
- 1/4 l piskefløde
- 50 g flormelis
- 2 tsk brombærsyltetøj
- 250 g creme fraishe 18%
- ca 100 g friske hindbær ( gem nogle stykker til at pynte med )
Pisk fløden og flormelis til flødeskum. Vend syltetøj og creme fraishe i og rør forsigtigt til det er helt blandet. Rul rouladebunden ud igen og fordel ca halvdelen af flødemassen på rouladebunden og drys med friske brombær.
Rul sammen igen. Pynt rouladen med den anden halvdel af brombærfløden og top med friske brombær.