Brombærmazariner

image_print

Jeg har fundet et sted, hvor man kan plukke de lækreste brombær og da jeg ikke skulle betale den dyre pris i supermarkedet måtte jeg lige bruge nogen af dem til at eksperimentere med en opskrift. Jeg synes faktisk selv de blev rigtig gode, så måske har du også lyst til at prøve 😊. Jeg er ret sikker på man kan bruge en masse andre bær i stedet for brombær….

Brombærmazariner   Ca 25 stk.

  • 300 g kogte kolde kartofler (kogt uden salt i vandet)
  • 250 g reven marcipan
  • 10 g vaniljesukker
  • 2 æg
  • 300 g flormelis
  • 100 g margarine
  • 100 g mel
  • ca 300 g brombær
  • ca 75 g hvid chokolade

Mos kartoflerne og bland alle ingredienserne UNDTAGEN brombær og hvid chokolade i røreskålen og kør til du har en ensartet mazarinmasse.

Fyld massen i små muffinsforme (jeg fik 27 stk). Fordel brombærrene oven på mazarinmassen og tryk dem lidt ned i.

Bag kagerne i ca 20 – 25 min. (afhængig af din ovn) til de er flotte gyldne😊.

Afkøl kagerne inden du pynter dem med smeltet hvid chokolade.

           

 

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *