Rabarbermuffins

image_print

I går eksperimenterede jeg lidt med rabarbermuffins. De blev faktisk rigtig gode😊. Hvis du har lyst til at prøve dem, får du opskriften her:

Rabarbermuffins:

ca 20 stk.

  • 150 g fintsnittede jordbærrabarber
  • 100 g rørsukker

Denne blanding havde jeg til at stå og trække natten over – så lang tid behøver man helt sikkert ikke at vente….

  • 125 g margarine
  • 100 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 75 g reven marcipan
  • 2 store æg
  • 250 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 200 g creme fraiche 18 %

Margarine, sukker, vaniljesukker og marcipan piskes. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt mellem hver. Tilsæt mel og bagepulver og rør det forsigtigt i dejen sammen med creme fraichen. Vend tilsidst sukker-rabarberne i.

Fordel dejen i ca. 20 muffinsforme (jeg fik 22). Bag kagerne i en 180 grader varm ovn  i ca 20 min. Måske skal de have lidt mere eller lidt mindre, alt efter ovn og størrelse på kagerne. Mærk efter med en træpind – kagerne er nok når der ikke hænger rå dej ved.

Jeg pyntede mine muffins med smeltet hvid chokolade og lidt frysetørrede jordbær.

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *