Rabarbermuffins
I går eksperimenterede jeg lidt med rabarbermuffins. De blev faktisk rigtig gode😊. Hvis du har lyst til at prøve dem, får du opskriften her:
Rabarbermuffins:
ca 20 stk.
- 150 g fintsnittede jordbærrabarber
- 100 g rørsukker
Denne blanding havde jeg til at stå og trække natten over – så lang tid behøver man helt sikkert ikke at vente….
- 125 g margarine
- 100 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 75 g reven marcipan
- 2 store æg
- 250 g mel
- 2 tsk bagepulver
- 200 g creme fraiche 18 %
Margarine, sukker, vaniljesukker og marcipan piskes. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt mellem hver. Tilsæt mel og bagepulver og rør det forsigtigt i dejen sammen med creme fraichen. Vend tilsidst sukker-rabarberne i.
Fordel dejen i ca. 20 muffinsforme (jeg fik 22). Bag kagerne i en 180 grader varm ovn i ca 20 min. Måske skal de have lidt mere eller lidt mindre, alt efter ovn og størrelse på kagerne. Mærk efter med en træpind – kagerne er nok når der ikke hænger rå dej ved.
Jeg pyntede mine muffins med smeltet hvid chokolade og lidt frysetørrede jordbær.