Drømmekage med kokosmælk

image_print

En lidt anderledes drømmekage, hvor der er kokosmælk i – og så er der også lidt havregryn i fyldet😊.

  • 3 store æg
  • 250 g sukker
  • 5 g vaniljesukker
  • 250 g mel
  • 10 g bagepulver
  • 50 g flydende margarine
  • 150 g kokosmælk

Æg, sukker og vaniljesukker piskes til en tyk æggesnaps. Mel og bagepulver sigtes i og vendes forsigtigt i æggesnapsen sammen med flydende margarine og kokosmælk.

Dejen hældes i en form ca. 20×30 cm og kagen bages ved 180 grader uden varmluft i ca 20 min.

Mens kagen bager laves “glasuren”

  • 200 g farin
  • 50 g kokosmælk
  • 100 g sirup
  • 75 g havregryn
  • 50 g kokosmel

Alle tingene til glasuren koges let sammen, og den kommes oven på den bagte kage, som bages videre i ca 5 min.

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *