
Drømmekage med kokosmælk
En lidt anderledes drømmekage, hvor der er kokosmælk i – og så er der også lidt havregryn i fyldet😊.
- 3 store æg
- 250 g sukker
- 5 g vaniljesukker
- 250 g mel
- 10 g bagepulver
- 50 g flydende margarine
- 150 g kokosmælk
Æg, sukker og vaniljesukker piskes til en tyk æggesnaps. Mel og bagepulver sigtes i og vendes forsigtigt i æggesnapsen sammen med flydende margarine og kokosmælk.
Dejen hældes i en form ca. 20×30 cm og kagen bages ved 180 grader uden varmluft i ca 20 min.
Mens kagen bager laves “glasuren”
- 200 g farin
- 50 g kokosmælk
- 100 g sirup
- 75 g havregryn
- 50 g kokosmel
Alle tingene til glasuren koges let sammen, og den kommes oven på den bagte kage, som bages videre i ca 5 min.