En lidt anderledes drømmekage, hvor der er kokosmælk i – og så er der også lidt havregryn i fyldet😊.
3 store æg
250 g sukker
5 g vaniljesukker
250 g mel
10 g bagepulver
50 g flydende margarine
150 g kokosmælk
Æg, sukker og vaniljesukker piskes til en tyk æggesnaps. Mel og bagepulver sigtes i og vendes forsigtigt i æggesnapsen sammen med flydende margarine og kokosmælk.
Dejen hældes i en form ca. 20×30 cm og kagen bages ved 180 grader uden varmluft i ca 20 min.
Mens kagen bager laves “glasuren”
200 g farin
50 g kokosmælk
100 g sirup
75 g havregryn
50 g kokosmel
Alle tingene til glasuren koges let sammen, og den kommes oven på den bagte kage, som bages videre i ca 5 min.
Published by Lisbeth
Tak fordi du kigger forbi her på min side som jeg har haft siden starten af 2018. Jeg hedder Lisbeth og jeg deler her en masse af det jeg får min fritid til at gå med. Jeg elsker at bage, både med og uden opskrift, og så laver jeg rigtig meget håndarbejde. Jeg strikker og hækler mest. Jeg finder en masse inspiration alle steder og laver mine egne opskrifter ud fra evt. billeder. Der kan sagtens være noget i mine opskrifter, der ligner noget du finder andre steder. Du får nogle af mine opskrifter gratis og du er selvfølgelig velkommen til at lave til eget forbrug, men det er ikke tilladt at sælge tingene uden min tilladelse. Når du viser billeder af det du har lavet ud fra mine opskrifter vil jeg blive rigtig glad, hvis du henviser til ,hvor du har fundet opskriften.
View all posts by Lisbeth