Citronmåne
I dag blev det til en citronfuldmåne. Den har en virkelig dejlig frisk smag af citron og med et tykt lag glasur på er den helt perfekt. Her får du min version af den elskede kage😊.
- 175 g smør/margarine
- 175 g sukker
- 2 store æg
- saft og skal af 1 øko citron
- 200 g mel
- 3 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 dl mælk
Pisk fedtstof og sukker godt sammen, tilsæt æggene lidt ad gangen sammen med citronskallen og pisk grundig.
Bland mel, vaniljesukker og bagepulver og vend det i dejen sammen med citronsaft og mælk.
Fyld dejen i en springform med 22 cm i diameter (jeg kommer bagepapir i), og bag kagen i en 180 grader varm ovn i ca 35 min.
Lad kagen afkøle og kom derefter glasur på, lavet af
- ca 200 g flormelis
- lidt gul pastafarve
- 2 spsk citronsaft
- lidt kogende vand
Nu har du den lækreste citron-fuld-måne.
Velbekomme🍋🍋🍋