Hjemmelavet “nutella”

image_print

I mit barndomshjem var nutella ikke en del af den faste morgenmad (heller ikke i weekenderne😊) til gengæld lavede min mor sommetider denne “chokoladecreme”,  som vi kaldte hjemmelavet nutella. I dag ved jeg godt det INTET har med nutella at gøre, men alligevel kalder mine børn den stadig hjemmelavet nutella😊 – og det sker de kommer hjem og henter et glas.

Opskriften giver to bægre på størrelse med dem, der er den billige honning i fra SuperBrugsen.

  • 3 past. æg
  • 150 g flormelis
  • 20 g vaniljesukker
  • 150 g margarine
  • 50 g palmin
  • 65 g kakao

Æg, flormelis og vaniljesukker piskes sammen til en tyk æggesnaps.

Margarine, palmin og kakao smeltes sammen i en gryde ved svag varme.

Kakaoblandingen hældes i en tynd stråle med i æggesnapsen, mens der piskes til det hele er pisket godt sammen. Hæld på glas og opbevar på køl. Nutellaen skal stå nogle timer på køl inden den er spiseklar😊.

Smager supergodt på hjemmelavede bløde boller som du finder opskriften på her: http://www.minkreativefritid.dk/bloede-boller

 

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *