Charlie

image_print
12.09.2010 – 19.05.2023

12 år, 8 måneder og 7 dage. Så lang tid fik vi lov til at have Charlie i vores liv. Selv om man ved det når man anskaffer sig en hund, kommer det alligevel bag på en når man skal tage afsked. Vi var heldige at have Charlie i vores liv rigtig længe og han var sådan en dejlig hund.

Der sker meget på næsten 13 år – de børn som boede her da vi fik Charlie blev voksne flyttede hjemmefra, blev gift, fik børn og Charlie var den samme gode ven gennem alle årene. Han havde sine særheder (men hvem har ikke det), og der skulle ikke gå ret mange minutter over hans vandte spisetid før han satte sig og stirrede på en som om “har du ikke lige glemt noget”. Vi har haft rigtig mange gode oplevelse med Charlie og det har været meget svært at udvælge nogle billeder for der er virkelig mange at vælge imellem.

Men alting har en ende, og tilsidst måtte vi se i øjnene, at nu skulle det slutte. Hørelsen svigtede, synet begyndte at svigte og der var flere andre ting, der tilsammen gjorde at nu skulle beslutningen tages – tak til Michael fra https://www.risskovdyrehospital.dk/, for at gøre en utrolig svær dag til en stille, fredelig og god oplevelse.

Et af de allerførste billeder vi har af Charlie, fra da vi hentede ham hjem.
Puden som fulgte med nærmest overalt.
Jeg ved godt puden ikke må komme ud, hvad får jer til at tro den har været med ude i regnen.
“Jeg vil være med til gemmeleg”
Charlie var elsket af både store og små…..
……og han passede godt på både store og små.
Charlies faste plads i bilen.
Den sidste skovtur.
Charlies sidste hvilested.
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *