Banankage

image_print

Det her er min favorit banankage 🍌🍌🍌- den er svampet, blød og lækker og nem at lave – og så smager den også godt efter en tur i fryseren😊.

Banankage

  • 3 store æg
  • 200 g sukker
  • 15 g vaniljesukker
  • 100 g flydende margarine
  • 150 g mel
  • 10 g bagepulver
  • ca. 400 g moset banan
  • 100 g grofthakket mørk chokolade
  • 150 g flormelis
  • 20 g kakaopulver
  • kogende vand

Æg, sukker og vaniljesukker piskes til en tyk æggesnaps med en håndmixer (ca. 4-5 min.)

Tilsæt flydende margarine, mel, bagepulver, mosede bananer og hakket chokolade og vend det hele forsigtigt rundt til det er godt blandet.

Hæld dejen i en form (20×30 cm), med bagepapir og bag kagen ved 180 grader i   35 min. Det passer hver gang med 35 min. i min ovn, men måske skal din bages lidt mere eller lidt mindre….

Når kagen er afkølet røres glasuren og kommes på😋 – og mums din banankage er klar.

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *