Banankage
Det her er min favorit banankage 🍌🍌🍌- den er svampet, blød og lækker og nem at lave – og så smager den også godt efter en tur i fryseren😊.
Banankage
- 3 store æg
- 200 g sukker
- 15 g vaniljesukker
- 100 g flydende margarine
- 150 g mel
- 10 g bagepulver
- ca. 400 g moset banan
- 100 g grofthakket mørk chokolade
- 150 g flormelis
- 20 g kakaopulver
- kogende vand
Æg, sukker og vaniljesukker piskes til en tyk æggesnaps med en håndmixer (ca. 4-5 min.)
Tilsæt flydende margarine, mel, bagepulver, mosede bananer og hakket chokolade og vend det hele forsigtigt rundt til det er godt blandet.
Hæld dejen i en form (20×30 cm), med bagepapir og bag kagen ved 180 grader i 35 min. Det passer hver gang med 35 min. i min ovn, men måske skal din bages lidt mere eller lidt mindre….
Når kagen er afkølet røres glasuren og kommes på😋 – og mums din banankage er klar.