Æblekage med kokostopping

image_print

Æblekage med kokostopping

  • Æbler (hvormange, afhænger naturligvis af størrelsen)
  • 150 g sukker
  • 150 g margarine
  • 150 g mel
  • 25-50 g kokosmel
  • kanelsukker

Skræl æblerne og skær dem i både. Fordel dem i en bradepande (20×30 cm.)

Der skal være et pænt lag. Drys med kanelsukker – hvis æblerne er meget sure, så lidt mere sukker😊.

Rør sukker, margarine, mel og kokosmel sammen til en sammenhængende masse, som fordeles over æblerne i små klatter.

Bag kagen ved 180 grader i ca 30-45 min. til den er flot gylden.

Server evt. med creme fraiche rørt med lidt flormelis og vanille, eller med en god vanilleis.

Små rynkede æbler – hokus, pokus, MUMS😋.

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *