SunLolly isholdere

Min weekend er blevet brugt på at hækle holdere til SunLolly is, så de kan spises uden at man fryser fingrene😊.

     

Jeg har lavet dem så de ligner Emojis – og jeg synes selv de er blevet meget søde.

De første holdere jeg lavede var bare med striber, og hæklet i et langt stykke som så skulle syes sammen, men jeg hader at montere og sy sammen så jeg tænkte det kunne gøres smartere og derfor har jeg hæklet disse rundt så der ikke er noget der skal syes sammen👍.

Opskrift:

Isholderne er hæklet i bomuldsgarn 8/4 og jeg har brugt hæklenål nr 2.0. Mange af detaljerne er hæklet med 2 tråde bomuldsgarn og hæklenål nr. 1.5.

Her får du opskriften på selve holderne, en dag når jeg får rigtig god tid, kan jeg måske skrive alle detaljerne ind, men indtil da må du selv eksperimentere med det🙈.

Start med at slå 17 lm op. Start i 2. m fra nålen og lav 15 fm, 3 fm i sidste m og nu skal du hækle på den anden side af lm rækken, hækl 14 fm, 2 fm i den m som du lavede den første fm i. Nu har du 34 m. Jeg har hæklet rundt i spiral og lavet 19 omgange opad, afslut med en km. Øverst laves en omg krebsemasker, som er fm der hækles baglæns (denne omg kan du også sagtens udelade😉).

     

Du kan sikkert sagtens selv finde på andre, og ellers er de jo også meget søde bare i ensfarvet eller stribet.

Hvem ved – måske kommer der flere til en af dagene🙈.

 

Nu har jeg lige lavet nogle stykker mere – det er faktisk ret sjovt at finde på nye figurer og jeg har allerede flere nye ideer🤗.