Pizzasnegle med kylling

Så er der bagt pizzasnegle til madpakkerne😊, i dem her har vi brugt tomatpuré, oregano og kylling, men du kan selvfølgelig komme lige præcis det i som du har lyst til. Der blev 34 stk af denne portion.

  • 600 g hvedemel
  • 90 g sigtemel
  • 60 g havregryn
  • 15 g salt
  • 30 g solsikkeolie
  • 15 g sirup
  • 1/2 l kærnemælk
  • 1 dl vand
  • 100 g A-38
  • 50 g gær

Til fyld er der brugt:

  • 2 ds tomarpuré ā 140 g
  • 2 bakker kylling i strimler ā 150 g
  • oregano

Rør alle tingene til dejen sammen på røremaskinen i mindst 15 min.

Lad dejen hæve en times tid. Del dejen i to og rul ud til et rektangel. Fordel tomat,  kylling og oregano på dejen og rul den sammen på den lange led som en roulade. Skær 17 snegle og sæt dem på en bageplade. Tryk dem lidt flade.

Gentag med den anden portion dej, og lad sneglene hæve igen i en times tid. Bag dem ved 180 grader i ca. 12-15 min.